Sådan sælger PhillipPejse ApS gaspejse digitalt og succesfuldt

Det er ikke altid nemt, det at sælge ting digitalt og online. Det kan være svært, når man ikke kan overtale folk, ansigt til ansigt, at dit produkt er fantastisk og kundens liv kun bliver bedre, hvis de køber deres produkt. Alligevel lykkedes det PhillipPejse ApS at være succesfulde i deres bud på det. Og det handler meget om, at de bruger deres hjemmeside og formatet fuldt ud, så de kan sælge bare igennem ord og billeder på en skærm. Så læs med og lær hvordan du kan udvikle dine sælgeevner digitalt!

Lær at brug formatet

Så du er nok vant til at sælge for folk og nok mest ansigt til ansigt. Der har du mulighed for at aflæse rummet og reagere på deres ansigter og besvare hvad end spørgsmål de kan have. Dette er desværre ikke en luksus du har, når du skal sælge digitalt. Men, det betyder ikke, at du ikke stadig har muligheder for gode salg. Det er blot andre værkstøjer, du skal tage brug af.

Det første handler om layout. Lær at bruge hjemmesiderne bedst. Ligesom det betyder noget, hvordan butikker ser ud for kunderne, så betyder hjemmesidens design også noget. Det skal se lækkert ud. Det skal se pænt ud. Men vigtigst af alt, så skal de være overskuesligt. Hvis kunderne har svært ved at finde rundt på din hjemmeside, så kan de have svært ved at finde frem til dine produkter. Så bliver det svært at sælge dem.

Så er det også vigtigt at du husker på, at du stadig kan bruge ordet. Du kan stadig fylde din hjemmeside med en masse tekst. Der ligger en balance i hvor meget tekst folk gider læse, men jo mere præcis det kan være, des bedre. Du skal også bare fylde nok salgsteknikker ind i teksten, som overhovedet muligt!