Skandinaviens største legeplads for hunde

Hunde har gennem tiderne fået en stor plads hos mennesker som mere end blot kæledyr. De er en del af hjemmet og familien og bliver i mange hjem behandlet som et familiemedlem. Mange nyder at forkæle deres hund med både godbidder og legetøj.

Disse remedier kan købes hos en dyrlæge eller en dyreforhandler. Dog kan det hele godt være det samme og ende med at være lidt fantasiløst. Der er i den forbindelse kommet et super smart koncept på markedet.

Godbidder og legetøj på abonnement

Man kan i dag få leveret varer hjem hver måned, som du kan forkæle din hund med, uanset størrelse og hunderace. BullerBox.dk tilbyder et abonnement, hvor du kan designe en goodiebox efter din hunds behov og størrelse, som kommer til din dør hver måned.

BullerBox er blevet populært i Skandinavien da de har et godt abonnement tilbud, men i høj grad også fordi de har styr på hvilke produkter de sælger til deres kunder. En af deres mærkesager er at de sælger 100 procent organiske produkter. Dette gælder både for deres godbidder og deres legetøj.

Som kunde og hundeejer er det rart at være informeret om hvad du køber inden købet og inden man tilbyder hunden det. Der bliver lagt stor vægt på at tilsætningsstoffer og konserveringsmidler bliver holdt langt væk fra deres varer og kundernes hunde. Derfor kan du trygt være kunde hos BullerBox, da de sætter hunden behov først.

Skandinaviens største hunde abonnement

Netop på grund af alle disse skønne muligheder og overraskelser i deres goodiebox, er virksomheden også Skandinaviens største indenfor hunde abonnementer. Mange har fundet glæden ved disse abonnementer, og det er ikke mærkeligt at Bullerbox har haft så stor succes.

Ikke nok med at det er et glædeligt produkt, for både hund og ejer, så går de også rigtig meget op i kvalitet. Deres godbidder består af 100% naturlige ingredienser, og der er ingen tilsætningsstoffer i.

Dette er kun med til at øge værdien af bullerbox abonnementerne, og gør din hund både glad og sund. Så hvis du vil være med på bølgen, hos Skandinaviens største hunde goodiebox sælger, så hop ind og bestil den næste box hjem.